Home Antalya Haberleri MGM Teknik, Afrika ve Orta Doğu’ya açılıyor

MGM Teknik, Afrika ve Orta Doğu’ya açılıyor

484
0

Antalya’da Cat Jeneratörleri markasının temsilcisi ve yetkili bayisi olarak hizmet veren MGM Teknik, İstanbul’da düzenlenen TUSKON Dünya Ticaret Köprüsü programı kapsamında Afrika ve orta Doğulu iş adamlarıyla bir araya geldi.

Antalya’nın önde gelen kuruluşları arasında yer alan MGM Teknik, İstanbul Lütfi Kırdar Kültür Merkezi’nde düzenlenen TUSKON Dünya Ticaret Köprüsü programına katılarak, Orta Doğu ve Afrika ülkelerinden gelen konuklarla temasa geçti. 1 gün boyu süren görüşmelerden birçok olumlu sonuçta alan MGM Teknik, Afrika ve Orta Doğu ülkeleriyle çalışmalara başlamak için temelleri bu programda attı. MGM Teknik yetkilileri, çalışma alanlarında çeşitli ülkelerden gelen sektör temsilcilerine bilgi verdi.

TUSKON Dünya Ticaret Köprüsü ve yapılan görüşmeler hakkında bilgi veren MGM Teknik Genel Koordinatörü Mustafa Aktaş, “Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde 1 günlük bu özel programa katılmak bizim için çok önemli bir çalışma oldu. Diğer fuarların aksine randevulu ve birebir görüşmelerin olduğu programda, ilgililere birinci ağızdan bilgi sunduk. Türkmenistan, Kazakistan, Mali gibi çeşitli Afrika ve Orta Doğu ülke temsilcilerinin katıldığı programda, bu ülkelerle Türkiye arasında bir köprü kurulması hedeflendi. Umuyorum ki burada yaptığımız  görüşmeler daha sonrasında pekiştirilerek devam edecektir. İlginin yoğun olduğu ve olumlu sonuçlar aldığımız bir fuar oldu” diye konuştu.

Previous article1 Ay Reklam 200 TL
Next articleSerik halkı Prof. Dr. Hüseyin Okutan’la buluştu