Home Dosemealti Hizmet Ekşili Vatandaşlarımızın Ayağına Gelecek

Hizmet Ekşili Vatandaşlarımızın Ayağına Gelecek

335
0

Cumhuriyet Halk Partisi Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Turgay Genç’in seçim çalışmalarına yetişilmiyor. Gündüz halk pazarlarını ve esnafı ziyaret eden Genç, geceleri de köy kahvehanelerinde vatandaşların sorunlarını dinleyip projelerini anlatıyor.

Gittiği her yerde büyük bir coşku ile karşılanan CHP Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Mimar Turgay Genç, Ekşili Belde Belediyesi’nde köy kıraathanesinde vatandaşlarla buluşup sorunlarını dinledi ve projelerinden örnekler verdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın ile uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını İlçe Merkezi’ne kurulan Koordinasyon Merkezi sayesinde Antalya merkeze gidilmeden bütün işlemlerin yapılabildiğini söyleyen Genç, “Ekşili’de yaşayan vatandaşlarımız da İlçe yada Şehir merkezine gitmek zorunda kalmayacak çünkü biz hizmeti ayaklarına getireceğiz

Yeni Yasa gereği Ekşili Belde Belediyesi’nin kapatılacağını anımsatan Turgay Genç, seçimi kazanmaları halinde Ekşili’nin kapanmayacağını her türlü alt ve üst yapı hizmetiyle sosyal ve ekonomik işbirliğiyle cazibe merkezine dönüştürüleceğini söyledi. Genç, “Biz Ekşili’yi önemsiyor ve kıymetli olduğunu biliyoruz. Ekşili Belediyesini yasa gereği kapatmış olsalar da biz buna müsaade etmeyeceğiz. Başkanınız olarak her hafta sizlerin yanında olacağımın sözünü veriyorum. Fen İşleri, ASAT, PTT ve diğer hizmetler ayağınıza gelecek” dedi.

Ekşili Gölü’nün Antalya için büyük bir zenginlik olmasına rağmen bugüne kadar değerlendirilemediğini de hatırlatan Genç, “Ekşili gölü için muhteşem bir proje hazırladık ve iddia ediyoruz burası Antalya’nın gözde merkezi olacak”

Mevcut yönetim tarafından çamur siyasetinin başlatıldığını da sözlerine ekleyen Turgay Genç “deniliyor ki biz ahırları kaldıracakmışız böyle bir şeye asla inanmayın biz tarımın, hayvancılığın ne kadar önemli olduğunu en iyi bilen ve savunan bir siyaset anlayışıyla hareket ediyoruz dolayısıyla bu tür dedikodulara itibar etmeyiniz.”

Gecenin ilerleyen saatlerine rağmen kendisini ağırlayan çok sayıda Ekişili vatandaşa teşekkür eden Genç, İlçe Belediyesinin talan edildiğini de örneklerle açıkladı “Döşemealtı Belediyesinin gelir-gider dengesi maalesef kocaman bir soru işaretidir. Son 5 yılda tek bir yatırım yapılmazken 2 bin arsadan elde edilen 200 Trilyon nerede kullanılmıştır. Belediye’nin satacak başka arsası kalmadığından sıra köylere gelmiştir, hepimiz çok dikkatli olmak ve kararımızı ona göre vermek zorundayız.”

Previous articleSultan Yeğen açıklama yaptı
Next articleKonuşan Resimler: Devrim Kök ve Antalya CHP