Home Gundem İki çocuğu ve eşini öldürüp intihar etti

İki çocuğu ve eşini öldürüp intihar etti

282
0

Sanayi sitesindeki tornacı dükkanını yeni açtığı ve işlerinin iyi olduğu öğrenilen Demirkan’ın bu sabah(Cumartesi) dükkanı açmaması üzerine evine gelen kardeşinin eve girmesiyle ortaya çıkan cinnet faciası Manavgat’ta şaşkınlık yarattı. Edinilen bilgiye göre; eve girince koridorda ağabeyinin cesediyle karşılaşan Demirkan’ın kardeşi, çiftin yatak odasındaki yatakta Ayşegül Demirkan’ın cesedi ile İrem ve Hüseyin’in de kanlar içindeki cesetlerini yataklarında buldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, evdeki 4 kişinin de öldüğünü tespit etti. Yapılan incelemenin ardından cesetler otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen Demirkan ailesinin Hacıovası Köyü Mezarlığı’nda yarın(Pazar) toprağa verileceği bildirildi.

CEBİNDE İNTİHAR MEKTUBU BULUNDU

Polis ve cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemede, baba Mustafa Demirkan’ın cebinde intihar mektubu buldu. Mustafa Demirkan’ın cebinden çıkan ve Cumhuriyet Savcısı tarafından el konulan mektupta, ‘Mutlu yaşadık, mutlu ölüyoruz’, ‘Allah bizi bekliyor’ gibi ifadeler bulunduğu, mektupta aile büyüklerine hitaben, bir süre önce açtığı dükkan dolayısıyla, esnafa olan ufak tefek borçlarının akrabaları tarafından ödenmesini istediğinin yazdığı öğrenildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatan Emniyet yetkilileri; yaptıkları araştırmada Mustafa Demirkan’ın Sanayi sitesindeki tornacı dükkanını yeni açtığı ve işlerinin iyi olduğunu, herhangi bir maddi sorununun olmadığını, son dönemde arkadaş çevresi ve akrabalarının hissettiği olağanüstü bir durum ya da sorunlarına ilişkin bilgi edinilemediğini, olayın meydana geldiği eve gittiklerinde, evde dağınıklık, düzensizlik ya da herhangi bir tartışma veya olay yaşandığına ilişkin bir belirti bulunmadığını, evde buldukları bir doktor kartvizitinden yola çıkarak yaptıkları araştırmada, karı-kocanın Manavgat’ta özel muayenehanesi bulunan bir psikiyatriste tedavi olduklarını saptadıklarını, Psikiyatristle yapılan görüşmede, Mustafa ve Ayşegül Demirkan’ın orta derecede depresyon teşhisiyle tedavi edildiklerini, ancak 1,5 yıl önce tedaviyi yarım bıraktıklarını, Mustafa Demirkan’ın cinnet getirmesi ve eşiyle çocuklarını öldürdükten sonra intihar etmesinin hem arkadaş hem de akraba çevresinde şaşkınlıkla karşılandığını dile getirdiler.

OLAĞANÜSTÜ BİR DURUMU YOKMUŞ

Ayrıca Mustafa Demirkan’ın dün akşam adı açıklanmayan bir arkadaşıyla buluştuğu ve 23.00’e kadar sohbet ettikleri, arkadaşının polise verdiği ifadede Mustafa Demirkan’da olağanüstü bir durum sezinlemediğini, gayet normal sohbet ettikten sonra ayrıldıklarını söylediği, Demirkan ailesinin komşularının saat 03.30 sıralarında silah sesi duyduklarını, balkona çıktıklarını ancak etrafta bir şey göremeyince ve böyle bir facia olabileceğini düşünemediklerinden polisi aramadıkları öğrenildi. Manavgat’ta eşi ve iki çocuğunu pompalı tüfekle öldüren Mustafa Demirkan’ın aynı zamanda akrabası da olan Ayşegül Demirkan ile bilinen bir geçimsizlikleri olmadığı ve mutlu bir aile olduklarını söyleyen yakınları, “Yeni ev almış, işyerini de yenilemişti. Herhangi bir ekonomik sıkıntısı yoktu. Bir süre önce felç geçiren babası Hüseyin Demirkan’ın köydeki evine mekanik asansör bile yaptırdı. Son derece beyefendi, cana yakın, sağlıklı, evinden işine, işinden evine giden biriydi. Hepimiz şok geçirdik. Olaya bir anlam veremiyoruz.” diye konuştular.

Previous articleERCAN MEKTEPLİOĞLU İSMİNDE UZLAŞI SAĞLANDI
Next articleİsveçliler Carl Bildt’in İstifası İçin 5 İlde Gösteri Yaptı