Home Kemer BAŞKAN GÜL: BAŞARILARININ DEVAMINI KIRKPINAR’DA GÖRMEK İSTİYORUM

BAŞKAN GÜL: BAŞARILARININ DEVAMINI KIRKPINAR’DA GÖRMEK İSTİYORUM

300
0

22 Nisan Pazar günü bu yıl 35’ncisini gerçekleşen  Geleneksel Ulukent Yağlı Güreşleri’nde  Kemer’i başarı ile temsil eden sporcular madalya ile geri döndüler.Emre Erkal, Gürkan Erkal, Görkem Erkal, Hasan Can Erkal, Yusuf Minta, Kerem Ceylan, Gökhan Balcı, Gökbay Şahinisimli sporcular kıran kırana gösterdikleri mücadelenin ardından Kemer Belediyespor Güreş Takımı toplamda sekiz madalya kazandılar.

Kemer Belediyespor Güreş Takımı Sporcularının güreşlere hazırlanma süresini yakın takip ettiğini ve verimli antrenman yapabilmeleri için elinden gelen desteği verdiğini belirten Başkan Gül; “ Arslanbucak’ta bulunan Hizmet Alanımızda güreşçilerimiz antrenman alanı tahsis ettik. Bir sporcunun antrenman yaparken ihtiyaç duyabileceği bütün şartları onlar için sağladık. Onlarda bizim bu desteğimizi, Kemer’i en iyi şekilde temsil ederek boşa çıkarmadılar.Hedefimiz, başarılı sporcularımız ile birlikte  Ata sporumuz olan güreşimizi nesilden nesile aktarmak ve daha çok sporcu yetiştirmek.  Ulukent Yağlı Güreşleri’nde göstermiş oldukları başarılardan dolayı bütün sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde de görmek istiyorum” dedi.

Antrenör Uçar Dede; “En büyük destekçimiz olan Başkan Gül ile başarımızı paylaşmak için ziyarette bulunduk. Sporcularımız günden güne kendilerini daha çok geliştirerek müsabakalara hazırlanıyorlar. En önemlisi Kemer’i temsil eden güreşçilerimiz güreş sporunu çok ciddiye alarak, disiplinli bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Hedefimiz Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nden derece ile dönmek. Şahsım ve sporcularım adına, Sayın  Mustafa Gül’e güreş sporu için yapmış olduklarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Previous articleFethi Kurt’tan İLKSAN Açıklaması
Next articleKendi Kelden Adam Klibi Yayında‏