Home KÜLTÜR-SANAT “Kepez’in gönlünde yer edindik”

“Kepez’in gönlünde yer edindik”

278
0

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez’de bir gelenek haline gelen ve Gönül Sohbetleri’nin sezon kapanış finalini yaptı. Kent Ormanı Kanuni Otağı’nda düzenlenen Gönül Sohbetleri’nin 13. programında “Kepez’in Dünü Bugünü ve Yarını” konuşuldu.

İş Güvenliği Uzmanı Nasuh Boztepe’nin konuşmacı olarak katıldığı programda Başkan Tütüncü, Kepez’de bir gelenek haline getirdikleri Gönül Sohbetleri’nde gönüllere hitap ettiklerini söyledi. Başkan Tütüncü Antalya’ya gerek sanatsal, gerekse belediyecilik hizmetleriyle olsun yön vermiş insanları konuk ettiklerini ve Antalya’yı konuştuklarını kaydetti. Her iki haftada bir düzenlenen programın bu yıl 13.’sü gerçekleştirdiklerini ve sezon finalini yaptıklarını dile getiren Tütüncü, 2012 Ekim ayı içinde farklı konu ve konuklarla Gönül Sohbetleri’ne merhaba diyeceklerini söyledi.

Gönül Sohbetleri’nin sezon kapanış finali konuğu olan İş Güvenliği Uzmanı Nasuh Boztepe, Antalya’nın parlayan bir yıldızı olan Kepez’in her geçen gün hızla modernleştiğini söyledi. Kepez’de bundan sadece birkaç yıl öncesine kadar bu tür bir programa dahi mekan bulmanın güçlüğüne değinen Boztepe, bugüne bakıldığında Kepez’in Antalya’nın en modern kültür merkezinden, açık hava tiyatrosuna yada insanların ailesiyle gezip rahat nefes alabilecekleri yeşil alanlara sahip olduğunu kaydetti. Boztepe, Antalya’nın belki de en hızlı değişen ve gelişen yüzü Kepez’in artık insanların yaşamak için tercih ettikleri yer olduğunu bildirdi.

Zehra Özçelik, Nevra Köroğlu, Jülide Akdeniz ve İlkay Ay müzik icra grubu olarak programa renk katarken Başkan Tütüncü sezon kapanış finalinde kendilerini yalnız bırakmayan Nasuh Boztepe’ye çiçek buketi takdim ederek teşekkür etti.

Previous articleAK Parti’nin yeni yönetimi işbaşında
Next articleAlexandra Stan’a Doğum Günü Partisi