Home Murat Dinç DİNÇ’DEN TÜM KEPEZ’E GÜLSUYU

DİNÇ’DEN TÜM KEPEZ’E GÜLSUYU

260
0

MHP Kepez belediye başkan adayı Dr.Murat DİNÇ  peygamber efendimiz  Hz. Muhammed’in(SAV) ‘in doğduğu gece olan mevlid kandili şerefine seçim ofisine gelen misafirlerine ve çalışma arkadaşlarına lokum-bisküvi ikram etti. Ardından da gül kokusu sıkan araca binerek Kepez’in tüm mahallelerine gül kokusu sıktırdı.

              Daha sonra konuşma yapan Dinç “ Alemlere rahmet olarak dünyaya gelen sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed’in(SAV) doğduğu gece olan bu mübarek geceyi idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Yüce Rabbimizin rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu gecede, Kepezimiz, şehrimiz, ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için de daha iyi bir geleceği dua ederken, barış ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, huzur dolu bir dünya diler, bu Kandil gecesinin ailemiz, milletimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz eder saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.
           Dinç son olarak “Gül kokusu , gül yüzlü Hz. Muhammed’in(SAV) temsil eder.Biz de sevgili peygamberimizi bu şekilde anmak istedik. Bugün bütün Kepez gül kokacak , seçimden sonra da tüm Kepezim portakal ,mandalina ve limon kokacak. “ dedi.
Previous articleAlanya Esnaf Odası yeni başkanı 1 oyla Nuri Demir
Next articleMHP’li Adem Murat Yücel Seçim Ofisini Açtı