Home Ramazan Özen Ramazan Özen temsilcilerle buluştu

Ramazan Özen temsilcilerle buluştu

284
0

Toplantıda bir konuşma yapan Ramazan Özen, 30 Mart 2014’de yapılacak olan mahalli idareler seçiminin Aksu için çok önem taşıdığını belirterek şunları söyledi:

“Aksu’nun kaderinin artık değişme zamanı gelmiştir. Aksu merkez ilçelerin içerisinde en önemli yere sahip olmasına rağmen maalesef elinde bulunduğu imkanları kullanamamış, merkez ilçeler arasında en geride kalan ilçe olmuştur. Değişim zamanı başlamıştır. Sayın Genel başkanımız Dr.Devlet Bahçeli 2 Kasım’da Aksu belediye başkan adaylığı yetkisini vermiştir. 2 Kasım’dan itibaren Aksumuzun değerli insanlarıyla sürekli beraberiz. Ziyaretlerimizi kaymakamlıkla başlatıp tüm sivil toplum kuruluşlarıyla devam ettirdik. Bizim herkesle görüşme zorunluluğumuz var bunu başka yerlere çekenler oldu. Aksu’da bulunan tüm siyasi parti temsilcilerini ziyaret ettik. Artık Aksu’daki siyasi anlayışın değişme zamanı gelmiştir… Aksu’da birbirine daha saygılı, anlayışlı bir seçim dönemi geçmesini istiyorlar. Bizler bu görev bize verildiği günden itibaren sahada halkımızla beraber sizlerin de desteği ile daha da artttırak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Seçim yasaklarının kalkmasından itibaren seçim ofislerimizin kapıları açılacak. Merkez ofisimiz Pınarlı’da olacak ve tüm bölgelerdeki seçim ofislerimiz sizlerin emirlerinde olacaktır. Sizlerin bize vereceği destekle 30 Mart bizim için daha kolay olacaktır. Hatalarımız ve yanlışlarımız olacak. Bizleri bu konuda uyarırsanız seviniriz. İktidara yürüyen yolda arkadaşlarımız olun. Seçim bölgelerimizde gönüllü gençler ve kadın ekiplerimiz evleri tek tek  dolaştılar bugüne kadar Aksu sınırlarında bulunan 3000 evi ziyaret ettiler ve raporlar halinde bize sundular.

30 Mart’taki seçimlerdeki projelerimiz de hazır, bunları proje tanıtım programında sizlere aktaracağız. Fakat sizler bizlerin yol arkadaşı olacağı için bir kısım projelerimizi sizlere aktaracağız.

YÖNETİM ANLAYIŞI DEĞİŞECEK

Halkla beraber yöneteceğimiz bir belediye anlayışı olacak. Sivil toplum örgütleri ile beraber çalışacağız, anketler düzenleyeceğiz, sorunları beraberce çözeceğiz.

KENT KONSEYİ BİNASI

Kent Konseyi binası belediye binası içinde olmayacak. Belediye dışında bir bina düşünüyoruz. Burada STK’lara verebileceğimiz ofisler olacak. Konsey Aksu ile ilgili çalışmalarını burada planlayacak ve bizlere sunacak. Görevimiz sadece yol kaldırım ve benzeri çalışmalar yapmak değil.

YILDIRIM’A GÖNDERME

Seçimden seçime siyaset yapan olguyu değiştireceğiz. 7/24 vatandaşlarla iç içe olacağımız siyaseti getireceğiz. Kapılarınızı seçim seçimden çalmayacağız, bugün nasılsak yarın da öyle olacağız. Yıllardır seçimden seçime halkın karşısına çıkan grupları sahadaki çalışmalarımız  neticesinde gecenin 10’unda seralara sokar hale getirdik.Artık onlar başarılı olamayacaklar.

EVDE SAĞLIK DÖNEMİ BAŞLAYACAK

Aksu sağlık anlamında çok ciddi problemi olan bir ilçe. Maalesef yıllardır hastane problemini yıllardır dile getirmemize rağmen bu konuda hiçbir çalışma yapılmamıştır. Özel hastane ile görüşmelerimiz olumlu sonuçlanmış olup Sağlık Bakanlığı tarafından  devlet hastanesi yapılmazsa,  özel hastane yapacaklarını taahhüt etmişlerdir.

Aksu köyle kent arasında sıkışmış yapı içerisinde. Bizler sağlık alanında en iyiyi hak etmiş bulunmaktayız. Belediye binası içerisinde kuracağımız sağlık dairesi ile  evde sağlık hizmetini başlatan bir belediye olacağız. Bu şekilde yaşlılar, engelliler ve düşkünleri evde sağlık hizmetini sizlerin desteği ile yapacağız. Geri adım atmayacağız, başaracağız. Başkalarının da evde sağlık hizmeti başlattıklarını duyduk. 10 yıldır neredeydiniz diye sorma zamanı gelmiştir.Aksu halkı 30 Mart’ta sandıkta bunun cevabını verecektir.”

Toplantıya MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin ve yönetimi, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, Aksu Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Ahmet Yaşar ve  partililer  katıldı.

Previous articleYıldıray Sapan’ın Ergenekon ve Balyoz açıklaması
Next article02 OCAK 2014 ŞÜKRÜ SÖZEN ESNAF GEZİSİ