Home Spor Enduro Şampiyonası Kemerde başladı

Enduro Şampiyonası Kemerde başladı

310
0

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) yarış takviminde yer alan Türkiye Enduro Şampiyonası’nın 2. Ayak yarışı, ülkemizin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Antalya Kemer’in eşsiz doğasında başladı. . Sezonun  ikinci yarışı 20-21 Nisan’da Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafından hazırlanan Kuzdere yarış parkurunda bu gün start aldı.

Coğrafi yapısı ile doğa sporlarına en elverişli turizm merkezlerinden birisi olarak da dikkat çeken Kemer, son yıllarda düzenlenen Enduro Motosiklet yarışları ile dünya da kendisinden söz ettirirken, bu yarışlarda bölgenin tanıtılmasına büyük destek sağlamakta. Bu gün başlayan ve iki gün  sürecek  olan Türkiye Enduro Şampiyonası’nın Kemer yarışına ülkemizin çeşitli bölgelerinde gelecek olan 120’nin üzerinde yarışçının katılması bekleniyor. Türkiye’nin en iyi motosiklet yarışçılarını bir araya getirecek olan yarış organizasyonunda pilotlar, izleyenlere de ekstrem parkurunda adrenalin dolu bir gün yaşatmaya başladılar..

Kemer Enduro Parkuru çam ağaçlarıyla çevrili, atlama rampaları, kaya geçişleri ile uzun düzlüklerin yer aldığı ve yüksek kondisyon isteyen bir yarış parkuru olarak dikkat çekiyor. İzleyenlere kolayca ulaşım imkânı sağlayan ve özel seyirci etaplarının da bulunduğu yarış parkurunda Türkiye’nin dört bir yanından gelen yarışçılar, Kemer’in muhteşem doğasının içinde kıyasıya mücadele edecekler. Her çeşit zemin yapısına sahip parkur, yarışçılara ve seyircilere doyumsuz bir Enduro heyecanı da yaşatacak. E1,E2,E3 ve EH sınıflarında yarışçılar parkurda tecrübe, bilgi ve becerilerini ortaya koyacaklar.

20 Nisan Cumartesi günü saat 13:30’da Süper Test ile başlayan şampiyona, bugün saat 11:00’de start aldı. Müsabaka saat 17:00’deki ödül töreniyle sona erecek.

Previous article“Kartalın Yeniden Doğuşu “
Next articleMANAVGAT BELEDİYESİ YBTB’NİN EN İYİLERİ ARASINDA YERİNİ ALDI