Home Spor Tütüncü “Şampiyonluğunuzla gurur duyduk”

Tütüncü “Şampiyonluğunuzla gurur duyduk”

268
0

Kazandıkları Türkiye şampiyonluğu ile Antalya’nın gururu olan Kepez’in kaplanları, başarılarını Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile paylaştı. U17 Türkiye Şampiyonu olan Kepez Belediyespor futbol takımı oyuncuları, Antrenörleri Mehmet Çiçek ile birlikte Başkan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti. Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu’nun da yer aldığı kabulde Tütüncü, futbolcuları, teknik heyeti ve kulüp yöneticilerini, şampiyonluktan dolayı tebrik etti.

Türkiye şampiyonluğunun hayırlı olmasını dileyen Tütünü,” Sizlerle gurur duyuyoruz. Üzerinizdeki forma ile hem Kepez hem de Antalya için gurur kaynağı olmaya devam edeceksiniz.” dedi.
Başkan Hakan Tütüncü, şampiyonluk kupasını Antalya’ya getiren futbolculara, milli takım formasını giyebilmenin hayalini kurmalarını tavsiye etti.

Kepez’in gençlerinden, U17 şampiyon olan takımının futbolcuları gibi ulusal, uluslararası değerleri yetiştirmeye yönelik çalışma yapmanın kendisini mutlu ettiğini belirten Tütüncü, “Gençler, bizim gözbebeğimizsiniz. İlçemizin büyük bir enerjisi gençlerdir. Bu nedenle gençlerle ilgilenmeliyiz ve onları en güzel şekilde geleceğe taşımalıyız.”

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, futbolculara, başarılı sporcuların güzel ahlakını örnek almaları öğüdünde bulunarak, şöyle devam etti:  “Bazen zirveye çıkan insanlar, şımarıkla, ne bileyim zafer sarhoşluğu ile yerin dibine batıyorlar. Başarılı sporcuların güzel ahlakını örnek alın. Kulüp Başkanımız Ahmet Ünlüoğlu sizinle çok yakından ilgileniyor. Her türlü sıkıntılarınızı çözmeye,  sizi başarılı kılmaya çalışıyor. Hepinizin, ilçemizdeki gençler için örnek bir model olduğunuzu asla unutmayın. Çalışkanlık, disiplin içerisinde hareket etmek, efendilik ve ahlak olmadığı sürece başarılı olamazsınız. Bunlar olduğu zaman yükselirsiniz ve başarılı olursunuz.”

Previous articleTürel; Türkiye’de herkes Kayseri lobisinden bahsediyor
Next articleKonyaaltı Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri ve Akdeniz Üniversitesi psikiyatri hastalarının sergisine yoğun ilgi…