Home Şükrü Sözen Şükrü Sözen Mekteplioğlu’na Cevap Verdi

Şükrü Sözen Mekteplioğlu’na Cevap Verdi

332
0

Şükrü Sözen’in yazılı basın açıklaması şöyle: “Manavgat Kamuoyuna,

AKP İlçe Başkanı Sayın Ercan Mekteplioğlu’nun yapmış olduğu basın açıklamasını okudum. Sayın Mekteplioğlu açıklamasında, “Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen son günlerde yapmış olduğu açıklamalarda ve gezilerde davet ettiği şahsiyetler aracılığı ile seviyesiz ve acınacak bir dilin ilçemizde öncülüğünü yapmaya devam ediyor” demiştir.

Sayın Mekteplioğlu’na Manavgat halkının huzurunda sesleniyorum;

SAYIN MEKTEPLİOĞLU, BENİM SON GÜNLERDE YAPTIĞIM HANGİ AÇIKLAMAM SEVİYESİZ VE ACINACAK BİR DİLİN İLÇEMİZDE ÖNCÜLÜĞÜNÜ YAPMAYA DEVAM ETMİŞTİR? MEKTEPLİOĞLU BU AÇIKLAMAYI ÖRNEKLEYEREK YAPMAK ZORUNDADIR. AKSİ TAKDİRDE MÜFTERİ OLUR.

Ben, ayrıca davet ettiğim şahsiyetler aracılığıyla bunu yapmaktaymışım. Ben kimsenin aracılığıyla konuşacak birisi değilim. Düşüncelerimi, duygularımı her zaman ve her ortamda kişiliğime, görev aldığım makama uygun olarak açıklayan birisi oldum ve bundan da bugüne kadar ödün vermedim.

Öyle ki, Manavgat halkına hizmetle görevli olduğum süreçte yaşadığım onca olumsuzluğa rağmen; üslubum, hiçbir şekilde muhataplarımın seviyesine göre değişmedi, kişiliğime, aldığım terbiyeye ve işgal ettiğim makama uygun olmayı sürdürdüm. Sayın Mekteplioğlu’nun ilgisi, bilgisi ve dahli olduğu bir çok hizmetlerime, hizmet projelerime getirilen engeller, ayağıma takılan çelmeler karşısında dahi ben; şikayet ve sitem içinde olmadan vakur bir üslup ve sabırlı bir çizgiyi sürdürdüm. Buna rağmen basın açıklamasında olduğu gibi okuduklarının kim tarafından yazıldığını, duyduklarının kim tarafından söylendiğini anlamamakta veya bilerek çarpıtmakta ısrar edilirse; ben yine kişiliğimi yansıtan, vakarımı koruyan bir üslupla bu gerçekleri BU KEZ yüksek sesle ve muhataplarını silkeleyerek söylemeyi yeğleyeceğimi belirtmek isterim.

Açılışta, “Nazım Hikmet, Mehmet Akif Ersoy, Ziya Gökalp ve Necip Fazıl Kısakürek bu ülkenin önemli değerleridir” diyen buna yürekten inanan birleştirici bir üslubun sahibi Manavgat Belediye Başkanının hizmetlerini gölgelemek ve gündem değiştirmek için verilen karşı demeçlerin esasen halkımız da farkındadır ve bu farkındalık artarak sürecektir. Saygılarımla” dedi.

Previous articleMedicalPark Antalyaspor’dan Vergi Rekoru
Next articleCEM ADRİAN 8 MART’TA YENİDEN ANTALYA’DA!