Home Yasam Antobüs’lerde Artık Kredi Kartı da Kullanılabilecek

Antobüs’lerde Artık Kredi Kartı da Kullanılabilecek

399
0

Antalya Ulaşım A.Ş.’den yapılan açıklama şöyle, “Antalya Ulaşım Hizmetleri Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından pilot uygulaması 05.06.2012 tarihinde 600 numaralı Havalimanı-Otogar hattında yapılan“Kredi Kartı Kullanımı Uygulaması”kamuoyundan olumlu tepkiler almış ve büyük destek görmüştür.

Bu olumlu tepkiler ve yoğun destek neticesinde,Antalya Ulaşım Hizmetleri Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş.06.11.2012 tarihinde söz konusu uygulamayı genişleterek,işletimini yaptığı tüm otobüslerindede “Kredi Kartı Kullanımı Uygulaması”nı başlatmıştır.

Başarıyla devam eden bu uygulama ilegerek bakiye yüklemesi, gerekse sistem güncellemesi gibi sorunlar tamamen ortadan kalkmış,şehrimize kısa süreliğine gelen ziyaretçilerimize ve tüm Antalya halkına büyük kolaylıklar ve avantajlar sağlanmıştır.

Tüm bu olumlu gelişmeler ve tepkiler üzerine,Antalya Ulaşım Hizmetleri Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş.01.02.2013 tarihinden itibarenişletimini yapacağıNostalji Tramvaylarındave halen işletimini yapmakta olduğuANTRAY Tramvaylarındada“Kredi Kartı Kullanımı Uygulaması” başlatılması konusunda karar almış ve hazırlıkları tamamlamıştır.

Söz konusu uygulama,01.02.2013 tarihi itibariyle başlayacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.

Previous articleAlper Tunga Bacanlı Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam’ı Makamında Ziyaret Etti
Next articleTGB Manavgat Muammer Aksoy’u İbradı’da Andı