Home Akseki Muharrem Koçak: “Rant için değil hizmet için yola çıkıyoruz”

Muharrem Koçak: “Rant için değil hizmet için yola çıkıyoruz”

320
0

Saadet Partisi Antalya Akseki Belediye Başkan Adayı Muharrem Koçak, Antalya’nın Akseki İlçesinin Sinan Hoca Köyünde vefat eden Saadet Partisi Antalya Akseki teşkilatı üyesi Mustafa ARSLAN’ın cenazesine katıldı. Saadet Partisi Antalya Akseki Belediye Başkan Adayı Muharrem Koçak,  Akseki İlçe Başkanın Teyzesini kaybeden Mehmet KARABACAK’a taziye ziyaretinde bulundu.

Beraberinde Anadolu Gençlik Derneği Kepez İlçe Başkanı Burhan Tunç, Sadullah Katılmış ile birlikte ziyareti gerçekleştirdi.  Saadet Partisi Antalya Akseki Belediye Başkan Adayı Muharrem Koçak ile Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı ziyarette Akseki İlçe Başkanı misafirlerini yolda karşılayarak hepsiyle ayrı ayrı kucaklaştı.

Saadet Partisi Antalya Akseki Belediye Başkan Adayı Muharrem Koçak,  Akseki’de İlk seçim bürosunun açılışını yaptı.

Seçim bürosunun açılışına partililer ve vatandaşlar katılımı ile seçim bürosu dualarla açıldı.

“RANT İÇİN DEĞİL HİZMET İÇİN YOLA ÇIKIYORUZ”

Saadet Partisi Antalya Akseki Belediye Başkan Adayı Muharrem Koçak, “Bizim çalışmamız en başından beri söyledik. Rant için değil hizmet için yola çıkıyoruz.  Hizmet için yola çıktığımız çalışmamızın en büyük göstergesidir. Ürettiğimiz projeler de bunun en büyük göstergesidir. Hizmet etmekten vazgeçmeyeceğiz. Halkımıza çok teşekkürlerimi iletiyorum bizleri yalnız bırakmadıkları için. İnşallah onların teveccühlerine layık olacağız.” İfadelerini kullandı.

AKSEKİ’NIN ANA SORUNLARINI ÇOK İYİ GÖRÜNTÜLEDİK. AYAĞIMIZIN ALTI BOŞ DEĞİL”
Saadet Partisi Antalya Akseki Belediye Başkan Adayı Muharrem Koçak, belediyeciliğe bilimsel olarak yaklaşacaklarının altını çizerek, “Güzel olacak, güzel olmak için geldik. Bunu başaracağız. Projelerimizle farkındalık yaratacağız. Üretkenlik yaratacağız. Bunu herkes görecek. Gelecek hafta yayınlayacağımız kitapçığımız ile de bunları göreceksiniz. Akseki’nın ana sorunlarını çok iyi görüntüledik. Ayağımızın altı boş değil. Rahatlıkla hepsini yapabilecek güçteyiz. Sanayisi ile ekolojik alanları ile ilgileniyoruz. Turizmiyle ilgileniyoruz. Bitmiş olan turizmi canlandırmak için projelerimiz var. Tarımla ilgili önceliklerimiz, ayrıcalıklarımız var. Farkındalıklarımız var. Hepsini yapmak zorundayız. Farklı olduğumuzu göstermek zorundayız. Saadet Partisi’nin belediyecilik anlamında Türkiye’de neler yaptığını hem sosyal hem de bilimsel alanda ispat edeceğiz. Bunun için buradayız.” dedi.
Previous articleALTERNATİF TURİZM ALANLARI OLUŞTURULARAK TURİZM TÜM BİR YILA YAYILMALI
Next articleCihan Bulut ‘Muratpaşa Falezlerle Anlamlıdır’