Home Antalya Haberleri Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Sanatla Sağlığı Buluşturdu

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Sanatla Sağlığı Buluşturdu

456
0

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği tarafından 30 Nisan 2014 Çarşamba günü saat 17:00’de Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Cumhuriyet Konferans Salonu’nda Dr. Nevzat Akyar’la Akdeniz Şiir Akşamları gerçekleştirdi

Akdeniz Şiir Akşamları Programı içerisinde yer alan birbirinden güzel şiirleri Antalya Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dermatoloji Bölümü doktoru Uzm. Dr. Nevzat Akyar seslendirdi. Program boyunca duygulu ve coşkulu şiirler seslendiren Akyar, katılımcıların, şiirin buğulu dünyasından kendi iç dünyalarının derinliklerine kısa yolculuklar yapmalarına vesile olurken, yine AEAH doktorlarımızdan Dr. Deniz Demirci gitar solosu ile Akyar’a eşlik etti.

    Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Cumhuriyet Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, Antalya KHB İdari Hizmetler Başkanı Ramazan Aslantürk, AEAH’si Hastane İdarecileri, AKHB’ye bağlı sağlık tesislerinin sağlık çalışanları ve hasta yakınları katılmıştır. Etkinlik ile ilgili olarak AKHB Genel Sekreteri Dr. Erdoğan TAŞ “Şiir bir duygudur, düşüncedir, bazen yaşanmışlıkların verdiği mutluluk, bazen de yaşanamamışlıkların verdiği hüzündür. Şiir bambaşka bir dünyadır. Akdeniz Şiir akşamları etkinliğimiz ile, AKHB olarak hem sağlık çalışanlarımızın hem de bu etkinliğimize katılan vatandaşların iş hayatının stresli ve yorucu temposundan bir nebze olsun uzaklaşmalarını sağlayıp, şiirin naif büyüsü ile kendi iç dünyalarına kısa bir yolculuk yapmalarını amaçladık. Bugün ilkini gerçekleştirdiğimiz bu etkinliği belli periyotlarla devam ettirmeyi planlamaktayız”. dedi.

Previous articleSistem’de başarı geleneği devam ediyor
Next articleÇEKVA’dan anlamlı kahvaltı etkinliği