Home Konyaalti Başkan Böcek, minik öğrencileri ziyaret etti

Başkan Böcek, minik öğrencileri ziyaret etti

362
0

Her fırsatta öğrencilerle bir araya gelen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni eğitim-öğretim yılının ilk haftalarında ziyaretine Jale Teyze Çocukevi Kreşi’yle devam ediyor. 

Konyaaltı Belediyesi tarafından projelendirilen ve geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle “Çocuk Kreşi” inşasının startını veren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu projenin çok kısa süre içinde tamamlanıp hizmete açılacağını söyledi. 2014-2015 eğitim öğretim yılında okul ziyaretlerini sürdüren Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, son olarak Jale Teyze Çocukevi Kreşi’ni ziyaret etti.

Ayfer Gök ve Alper Duru Anaokullarının ardından geçtiğimiz günlerde düzenledikleri törenle “Çocuk Kreşi Projesi”nin temelini attıklarını ifade eden Muhittin Böcek, bölgede eğitim-öğretim kurumlarının sayısının her geçen yıl arttığına dikkat çekti. Yeni eğitim öğretim yılının ilk haftalarında Jale Teyze Çocukevi Kreşi’ni ziyaret etmek istediklerini dile getiren Başkan Böcek, minik sıralarında boya çalışması yapan 2 ile 6 yaş grubu çocuklarla sohbet etti.

Muhittin Böcek, ilçede eğitim veren tüm ilkokul öğrencilerine ihtiyaç duymaları halinde kırtasiye yardımı yaptıklarını belirterek, Konyaaltı Belediyesi olarak her zaman eğitime destek olduklarının altını çizdi.

Previous articleSınav Uzmanı Marjinal Porter Novelli’yi tercih etti
Next articleVandalizm mi? Mandalizm mi?