Home Murat Dinç MURAT DİNÇ: VİZYON CADDELER KEPEZİME ÇOK YAKIŞACAK

MURAT DİNÇ: VİZYON CADDELER KEPEZİME ÇOK YAKIŞACAK

298
0

Yeşilyurt mahallesinde düzenlenen toplantıda, MHP İl başkanı Osman Çetin ,MHP Kepez Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Dinç, eşi Necla Dinç, MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar , Yeşilyurt mahallesi ve çevre mahallelerin sakinleri ile bir araya geldi.

MHP İl başkanı Osman Çetin “ Kepez bizim için çok önemli , Adayımızı zaten tanıyorsunuz.Kendisi 23 yıldır Kepezde hizmet vermiş biri. İçinizden biri. Şimdi daha fazlasını yapmak için MHP’den Kepez belediye başkan adayı oldu. Ben inanıyorum ki bu işi başarıyla göğüsleyecek. Türk halkı son günlerde yaşananlara tepkisini sandıkta gösterecek ve Dr. Murat Dinç Kepez’in başına geçecek”dedi.

Toplantıda konuşma yapan Dinç , öncelikli olarak yağmura aldırış etmeden gelen vatandaşlarımıza teşekkür ederim diyerek söze başladı. Dinç ”Yıllarca Kepez’de hizmet ettim , sorunlarınızı çok iyi biliyorum , çözümlerini de siz anlattınız.Kepez’i birlikte yöneteceğiz.”dedi.

MHP Kepez Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Dinç “ Vizyon caddeler Kepez’ime çok yakışacak. Hep söylüyorum Kepez Antalya’nın arka mahallesi olmayacak. Antalya’nın kalbi Kepez’de atacak.” dedi.

Dinç   “Vizyon caddelerimiz Kepez’e hem renk katacak hem de bolluk bereket getirecek . Peki bu nasıl olacak ? Kepez’de yaşayan hanımefendilerin , belediyelerin ücretsiz beceri kurslarında ürettiklerini satabilecekleri, Engelli vatandaşlarımızın küçük el sanatları ürünlerini engelsiz standlarda satabilecekleri alanların olduğu ve Kültür , dayanışma derneklerimizin yörelerini , ürünlerini tanıtma fırsatı bulabilecekleri hatta doğrudan yörelerine özgü ürünlerini satabildikleri , ışıl ışıl kafelerin , çay bahçelerinin olduğu vizyon caddeler yapacağız. “ dedi.

Vizyon caddeler ile ilgili projesinin detaylarını paylaşan Dinç”Bu caddelerde ne olacak ?  Kepez’e estetik katacak ,vizyon caddelerimize çok yakışacak heykeller , minik şelaleler , led teknolojisi ile yapılmış aydınlatmalar , renkli ışıklar  ve 7 gün 24 saat ücretsiz bağlanabileceğiniz internet olacak. Antalya’nın kıyı şeridinde yaşayanlar hafta sonu tatillerini vizyon caddelerde geçirmek için can atacak “dedi. DSİ’nin müsaade ettiği ölçüde DSİ Kanalının olduğu yol ilk pilot caddemiz olacak. Bu yolun üst tarafı şu an çok aktif kullanılmıyor , yaptığımız araştırmalara göre çok uygun. ”dedi.

Yeşilyurt mahallesinin sorunlarına da değinen Dinç , toplantıya katılan mahalle sakinlerine teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Previous articleHakSen’de Önder Özdemir yeniden
Next articleAntalya Milletvekili Sapan; Başbakanlık Genelgesine dikkat çekti “Konyaaltı’nın kaderi Tayyip’in elinde”