Home Mustafa Gül BAŞKAN GÜL BELDİBİ HİZMET OFİSİNİ COŞKUYLA AÇTI

BAŞKAN GÜL BELDİBİ HİZMET OFİSİNİ COŞKUYLA AÇTI

346
0

Başkan Gül yapmış oldukları konvoyun herkesi ayağa kaldırdığını ve dudaklarını uçuklattığını belirterek, “Hiç kimseyi konvoyumuza katılması için zorlamadık. Bizim konvoyumuz “GÖNÜL” konvoyuydu. Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel geldiği zaman Gatab’ın kapanmayacağını söyledi.  Büyükşehir yasasının imzasının altında Menderes Türel’in imzası da bulunmaktadır.

Kendileri, kendilerinin çıkarmış oldukları yasayı çiğnemektedirler. Kendileri de biliyorlar ki, Gatab’ın içi bom boştur. Korkuları da bu yüzdendir. Beldibi, hizmet konusunda her zaman ikinci planda kalmış ve hakkettiği hizmeti alamamıştır. Önceliğimiz Beldibi’nin imar ve hakkettiği hizmetleri almasıdır” dedi.

Geçtiğimiz günlerde MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Kemal Çelik ile birlikte projelerinin bir kısmını açıkladıklarını ve bunun içerisinde Beldibi’nde yapacakları projelerinde yer aldığını ifade eden Gül, “Artık Kemer’in güzelliği, yolları, parkları, caddesi gibi Beldibi içinde büyük çaba harcayacağız. Sizlerin desteği ile birlikte 30 Mart’taki yerel seçimde sizlerle tekrardan hizmet edeceğiz. Sizlerin bu coşkusu bana daha çok güç vermektedir. Herkese teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.

Tekirova’dan Başkan Gül’e destek vermek için gelen vatandaş “Tekirova halkı olarak büyük bir baskı altındayız, Tekirova halkını bu zulümden kurtarın” diye konuştu.

Açılışa, Kemer Belediye Başkanı ve MHP Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül, Çamyuva Belediye Başkanı Ahmet Can, MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz, MHP İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Bilici, Göynük Belediye Meclis Üyeleri Semih Top ve Sedat Akan, İlyas Zanco, Recep Yılmaz, Turhan Anatürk, Münevver Erkal, Salih Durak, Ahmet Güven, Hüseyin Çelik, Özcan Çeliktaş, Galip Çelik,   partililer ve vatandaşlar katıldı.

Previous articleSide’de seçim aracı yandı
Next articleDestici Hacı Çayır’ın seçim bürosunu açtı