Home Mustafa Gül Beldibi seçim ofisi miting gibi

Beldibi seçim ofisi miting gibi

337
0

Kemer Belediye Başkanı ve MHP Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül, MHP Beldibi seçim ofisinin Miting gibi açılışına katıldı. Yaklaşık 700 kişiye hitap eden Başkan Gül, CHP Adayı Umut Güneş için “Kemer’in Umutlarını Bitirmek İstiyor” derken, AK Parti Adayı Yusuf Üras İçin ise, “Özellikle Sahillerimizde kendisine Rant kapısı yaratmak isteyen Yusuf Üras’a dikkat edin” şeklinde Beldibi halkına uyarılarda bulundu.

BELDİBİNİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

Yoğun bir sevgi gösterisi altında konuşma yapan Kemer Belediye Başkanı ve MHP Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül, Beldibi halkının şimdiye kadar hak ettiği hizmeti göremediğini söyledi. Başkan Gül, “İnşallah sizlerin oyu ile yeniden iktidar olacak ve sizlere hak ettiğiniz gerçek değeri vereceğiz. Hazırladığımız Beldibi projeleri ile inanıyorum ki, Beldibi mahallemiz Turizmde hak ettiği konuma gelecektir. Biz sizler için çalışacak, refah seviyenizi yükseltmek için de hizmet yapacağız” dedi.


Kemer Belediye Başkanı ve MHP Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül, Beldibi seçim ofisinin açılışını yaptı. MHP İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz, Çamyuva Belediye Başkanı Ahmet Can, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Culfa, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Bilici, Göynük Belediye Meclis Üyeleri Semih Top ve Sedat Akan, Tekirova’dan Recep Yılmaz ve Hüseyin Kara, Beldibi’nden ise Hüseyin Çelik, Ahmet Güven ve İlyas Zanco’nun katıldığı seçim ofisi açılışına, ayrıca yaklaşık 700 kişi katıldı. Miting gibi açılışın yapıldığı alana gelen Başkan Mustafa Gül, açılışa katılan Beldibi halkı ile sırasıyla tek tek tokalaşarak, hoş geldiniz dileklerini sundu. Seçim ofisinin açılışından önce konuşma yapan Başkan Gül, MHP Kadrolarının siyaseti ve halkın ne istediğini bilen bir ekipten oluştuğunun altını çizerek, Belediye Meclis Üyesi Aday adaylarını Beldibi halkına tanıttı.

Konuşmasının ardından okunan duanın ardından Seçim Ofisinin açılışını yapan Başkan Mustafa Gül, açılış kurdelesini ise, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Bilici ve Çamyuva Belediye Başkanı Ahmet Can ile yaptı.
Previous articleBAŞKAN TURSUN SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ
Next articleHacı Çayır Sarılar halkı ile buluştu