Home SİYASET Deniz Baykal Resmine Devrim Kök’ten Açıklama

Deniz Baykal Resmine Devrim Kök’ten Açıklama

343
0

Devrin Kök, “Seçildiğimiz günden bu yana, Sayın Eski Genel Başkanımız Antalya Milletvekilimiz Deniz Baykal’ın İl Başkanlığı makam odasındaki resmi ve havaalanında karşılanıp karşılanmamasıyla ilgili bir spekülasyon sürekli gündemde tutulmaya,  şahsım ve yönetimim üzerinde manevi baskı oluşturulmaya çalışılmaktadır.

Şahsım ve yönetimim anlayış olarak tamamen dışa dönük, halkın sorunlarını esas alan seçime hazırlık niteliğinde çalışmalara yönelmek istemekteyiz. Yukarıdaki tartışmanın sürdürülmesi siyasi rekabette partimizi geride bırakacak ve gereksiz gündem oluşturacaktır.

Bir daha mecbur kalmamak ve son kez olması dileğiyle “resim” ve “karşılama” konusunda tamamen parti tüzüğünü esas alan değerlendirmemiz aşağıdaki gibidir:

1-      Sayın Eski Genel Başkanımızın resmi, İl Başkanlığı makamının tam arkasında, mevcut genel başkanımızla eşit ebatta, daha geniş açılı görünümdeyken, tüzüksel hiyerarşiye uygun olarak buradan kaldırılmış ve eski genel başkanlarımızın resimlerinin sıralı vaziyette olduğu kısma asılmıştır.

2-      Başta sayın eski Genel Başkanımız Deniz Baykal olmak üzere, bütün Antalya milletvekillerimizle önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimi, yerel seçimler ve genel seçimlere yönelik olarak birlikte çalışma irademiz tamdır. Ancak; havaalanı karşılamaları parti tüzüğüne uygun olarak, partimizin yönetim hiyerarşisi esas alınarak yapılacak olup, istisnai haller dışında Sayın Genel Başkanımıza münhasıran gerçekleşecektir. Antalya milletvekillerimizi isteyen partililerimiz havaalanında karşılayabilirler. Bundan memnuniyet duyarız. Ancak İl Başkanlığı olarak Antalya milletvekillerimize yönelik olarak, havaalanında karşılama programı yapmamız söz konusu değildir.

Gündemde tutulan her iki konuyla (resim ve karışama) ilgili tutumumuz parti tüzüğü esas alınarak belirlenmiş olup, bir an önce dışa dönük, halkın sorunları esas alan çalışmalarımıza yönelmek istemekteyiz. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.” dedi.

Previous articleDuru Itriyat’tan büyük çekiliş
Next articleTürel; Türkiye’de herkes Kayseri lobisinden bahsediyor