Home Yasam Duru Itriyat’tan büyük çekiliş

Duru Itriyat’tan büyük çekiliş

345
0

Bu yıl Kremlin Palace’da düzenlediği, son derece başarılı geçen aktivitede sipariş veren Duru Itriyat’ın, müşterileri arasında 2 yıldır düzenlediği çekilişin bu yılki talihlileri de belli oldu. Yapılan çekilişte 2 Fiat Punto, 2 Sony LED TV, 2 Sony Notebook, 2 Iphone telefon ve 2 İpad sahiplerini buldu. Otomobil talihlileri, Duru Itriyat’ın Aspendos Bulvarı’ndaki merkezinde düzenlenen törenle araçlarına sahip oldular. 2 Fiat Punto’yu Melpas Gıda ile Tan Itriyat, LED TV’yi Cosmetica Kozkar ve Yücel Parfümeri sahibi Semih Arık, notebooku Fatih Keskin ve Karadağ Sağlık Hizmetleri, İphone telefonu Yusuf Aladağ ve Empa Market, İpad’i de Ahmet Sönmez ile Saniye Akkuşlu kazandı. Yedek talihliler ise Seyit Özgürürlü, Muzaffer Kanar, Dilek Erol, Ali Ediz, Hulki Demirel, Akçiçek Kozmetik, Hicran Acar, Şibiroğlu Tuhafiye, A+Gıda ve Sarıdere Alışveriş Merkezi olarak belirlendi.

KUTU….KUTU….KUTU

GÜZEL SEVİNDİRİCİ SÜPRİZ…

Antalya Tan Itriyat’ın sahiplerinden Simay Ersoy Duru Itriyat`a emek veren Duru Grup sahiplerinin,çalışanlarının ve bu fuar için diğer emek harcayan herkese Öncelikle teşekkür ederim, ELLERINIZE SAGLIK!!!

Simay Erol açıklamasını şöyle sürdürdü Bir Pazartesi sabahı Duru`dan gelen telefon ile uyandım ve Tan Itriyat`a fuar çekilisinden araba çıktığını öğrendim, bu güzel haberle güne başladım. Duru Itriyat`in müşterilerine böylesine bir jest yapması çok hoş.

Duru Grup ile Tan Grup şirketlerinin senelerdir yürüttüğü dostluk ve ticari arkadaşlıkla; titiz, saygılı, hoş görülü tutumundan dolayı, iki taraf içinde bozulmayacak ve bozulamayacak bir bağ kurulmuştur.

Önümüzdeki yıllarda da, Duru Grupla yan yana yürüyerek daha da başarılı günlere imza atacağımıza emin olup, daha çok çalışacağımız günler için, bu zorlu ve rekabet dolu iş hayatında bu güzel motivasyon hepimizi onurlandırdı.

Bu başarılarınızın devamını diler, tekrar hepinize çok teşekkür ederim.

Previous articleBüyükşehirden Başbakana Açıklama
Next articleDeniz Baykal Resmine Devrim Kök’ten Açıklama