Home SİYASET KÖK, SABAH SAAT 06.00’DA İŞÇİLERLE

KÖK, SABAH SAAT 06.00’DA İŞÇİLERLE

271
0

CHP İl Başkanı Devrim Kök, saat:06.00’da inşaat işçilerinin iş beklediği Çallı Kavşağına giderek buradaki inşaat işçileriyle önceden hazırlanmış sabah kahvaltısını birlikte yaptı. İnşaat işçilerinin sorunlarını dinledi. İnşaat sektöründe, nakliye işlerinde çalışmanın zor koşullarda olduğunu söyleyen Kök, sigortasız çalıştırılmasının emeğe saygısızlık olduğunu kaydetti. Çalışan işçilerin mutlaka sağlıklı koşullarda ve sigortalı çalışmaları gerektiğini bildirdi.

Kök, işçilerle kahvaltı yaparken sorunlarını dinledi. Sabahın erken saatlerinde inşaatlarda, yük nakliyesinde iş bulmak için bekleyen, evine zor şartlarda ekmek götürmek zorunda kalan, sigortasız olarak çalışan işçilerin Cumhuriyet Halk Partisi her zaman yanındadır. Diyen Kök, işçilerin iş bulma arayışı ortamında ki Çallı Kavşağında onların sıkıntılarını yerinde dinledi. Onlarla birlikte aynı yemeği paylaştı. Onlarla beraber olmaktan her zaman mutluluk duyduğunu belirtti.

Kök, işçilerin içlerindeki sıkıntıları rahatlatmak adına, sohbet edip dinlemek her yöneticinin yapması gereken insani görevdir. Dedi. İşçilere kolay gelsin iyi çalışmalar diledi. Sorunlarınız,sıkıntılarınızla CHP’si olarak her zaman yanınızda olacağını söyledi.

Previous articleCHP’DE KADINLARIN İLK KONGRESİ
Next articleMuratpaşa Belediyesi Yaz Spor Merkezleri Açılıyor